وکیل کیفری

وکیل کیفری چیست ؟

در هر کشوری با هر نوع و گونه ی فرهنگ وتمدن به فراخور قومی مذهبی و اجتماعی فرهنگی قوانینی تدوین شده است تا به وسیله آن از ارتکاب جرائم پیشگیری شود؛اما متاسفانه خواسته یا ناخواسته به طور عمد و یا غیر عمد جرم اتفاق می افتد.بر اساس نظر قانون گذار جرائم به دو دسته تقسیم می شوند : جرائم حقوقی و جرائم کیفری.در جرائم حقوقی بیشتر به موضوعاتی که جنبه ی مالی دارند و مشکلاتی مه در زمینه ی اقتصادی صورت می گیرد رسیدگی می شود اما در جرائم کیفری مواردی از قبیل بزهکاری،دزدی،قاچاق،مواد مخدر و قتل بررسی می شود.با وقوع جرمشئولین قضایی که زیر شاخه ی قوه ی قضاییه فعالیت دارند،اقدامات لازم را انجام می دهند و کیفر خواست صادر می شود،که پس از این مرحله نقش اصلی و پراهمیت را برای فرد متهم شخصی به نام وکیل کیفری ایفا می کند .

وکیل کیفری پایه یک دادگستری

 وکیل کیفری با تجربه ی بالایی که در زمینه ی جرائم کیفری دارد،با استفاده از پرونده ها و گفتار های متهم، از او دفاع می کند و پس از آن ادامه ی ماجرا برعهده ی قاضی و هیئت دادگاه می باشد.تصمیم نهایی را قاضی پرونده که او هم شخصی متبحر است می گیرد و حکم نهایی را صادر می کند. وکیل کیفری وظیفه رسیدگی و مشاوره حقوقی در زمینه دعاوی کیفری را دارد. دعاوی کیفری یکی از شاخه های حقوق جزا شامل مجازات ها، قوانین و جرم ها می باشد.در تعریف حقوق جزا، بایستی بدانید که این حقوق شامل قواعد و قوانین همیشگی، دارای ضمانت اجرای خاص (شدید و خفیف)، الزامی بودن اجرای حقوق جزا می باشد که شارع مقدس جهت برقراری عدالت، در قرآن بیان نموده و در تمام زمینه ها قابل انطباق می باشد.

بهترین وکیل کیفری در تهران

حقوق جزا به دو دسته کلی تقسیم می شود :حقوق جزای خصوصی حقوق جزای خصوصی شامل جرایم ضد شخصیت افراد و اشخاص در جامعه، جرایم علیه اموال و دارایی ها و جرایم در سلب آسایش و امنیت عمومی می باشد.حقوق جزای عمومی:حقوق جزای عمومی جرایم و مجازات مجرمین مطرح شده و کلیات قانون جزا و مجازات مربوط به عموم را ذکر کرده است.وظیفه وکیل کیفری آشنایی با تمام موارد در زمینه حقوق بخصوص حقوق کیفری که در زمینه های ارائه دفاعیه، تنظیم شکایت از جانب موکل، محاسبه خسارات ناشی از جرایم مختلف و در صورت لزوم ایجاد صلح و سازش میان شاکی و متشاکی (متهم) در کلیه امور مربوط به دعاوی کیفری می باشد.

انواع دعاوی وکیل کیفری

از موارد مطرح در مشاوره حقوقی رایگان ، تنظیم و ارائه دادخواست به منظور گرفتن خسارت وارد شده می باشد.

در دعاوی کیفری علاوه بر جبران خسارت توسط مجرم، مجازات نیز طبق قانون مجازات اسلامی، عاید او خواهد شد.
جرایم کیفری
جرایم علیه اشخاص
قتل، تجاوز، آدم ربایی، توهین و تهدید و … از جمله جرایم کیفری علیه افراد و شخصیت آن ها می باشند.
جرایم علیه اموال اشخاص و مالکیت
کلاهبرداری، تقلب و … از جمله جرایم کیفری علیه دارایی ها و مالکیت اشخاص می باشند.
جرایم علیه آسایش و امنیت عمومی
شکستن مهر و پلمپ، فحشا و موارد مربوط به منافی عفت، جعل سند . … از جمله جرایم کیفری علیه امنیت و آسایش عمومی اشخاص می باشند.

وکیل کیفری در تمام موارد ذکر شده آماده ارائه خدمات می باشد.

قبل از هرگونه اقدام و یا تصمیمی، بهتر است حقوق و جرایم کیفری را شناخته و با اخذ تصمیم درست، دچار مشکلات احتمالی نشوید.

استخدام وکیل کیفری

وکیل کیفری باید فردی متعهد و با وجدان باشد تا بتواند حقایق را آنگونه که بوده است بیان کند و از صدور حکمی که امکان ناصحیح بودن آن وجود دارد جلوگیری کند.وکلای کیفری بسته به تجربه و مهارت کاری خود،هزینه های متفاوتی را از موکلان دریافت می کنند و بعضی از وکلای خبره قیمت های بالایی را برای وکلات در نظر می گیرند اما با توجه به این موضوع که آنان در نهایت هدف کمک کردن دارند،در بعضی موارد از حقوق خود میگذرند.افرادی که تمکن مالی دارند برای خود وکیل کیفری انتخاب می کنند و کسانی که توانایی مالی ندارند از وکیل کیفری تسخیری یاری می طلبند که هزینه وکیل تسخیری را دولت می پردازد.وکالات از هر نوع که باشد،چه حقوقی و چه کیفری از ارزش و منزلت اجتماعی بالایی برخوردار است.

وکیل کیفری تلفنی رایگان

دعاوی کیفری که در حقوق جزا برای آن ها مجازات هایی تعیین شده است و نیاز به مشاوره حقوقی در این زمینه دارد به صورت زیر می باشند:
قتل، جعل، تهدید، توهین، سرقت، آدم ربایی، کلاهبرداری، منوب و جرحف مزاحمت تلفنی، انتقال مال غیر، جرایم و مجازات، خیانت در امانت، روابط نامشروع
جرایم کیفری بیان شده که هر کدام نیاز به مشاوره حقوقی مختص خود را دارد، در قسمت وکیل کیفری بیان نمودیم که هر کدام مربوط به کدام بخش و مجازات ها و قوانین جرایم کیفری می باشند.
مشاوره حقوقی در زمینه های دعاوی کیفری جزایی در ۳ بخش:
جرایم کیفری علیه اشخاص، جرایم کیفری علیه مالکیت اشخاص و جرایم کیفری علیه امنیت و آسایش عمومی صورت می گیرد.
قانون کیفری اخذ پروانه وکالت
حتی نسبت به وکیل کیفری و قوانین مربوط به وکالت نیز حد و حدودی تعیین شده است.

وظایف وکیل کیفری

کانون وکلای دادگستری در ایران موظف می باشد یک بار در سال، به پذیرش کارآموزان وکالتی که متقاضی دریافت پروانه وکالت می باشند، اقدام نماید.از اقدامات وکیل کیفری و یا مشاوره حقوقی در زمینه جرایم کیفری، تنظیم شکایتنامه های کیفری متناسب با جرم مورد ارتکاب می باشد.

وظایف یک وکیل کیفری
به این دلیل که اکثریت مردم بعلت عدم آشنایی و اطلاع از قوانین و مقررات کیفری و حتی وجود وکیل کیفری مربوط به این موارد، قادر به حل مشکلات بوجود آمده خود در این زمینه نیستند.
در دعاوی کیفری که در بخش وکیل کیفری در مورد آن ها توضیح دادیم، محدودیتی در تعداد وکلای انتخابی وجود ندارد.
وکالت در دعاوی به دو بخش تقسیم می شوند.
وکالت در دعاوی مدنی
وکالت در دعاوی کیفری

قانون به تمام اشخاص، حتی مجرمان این حق را داده تا بتوانند با اخذ وکیل کیفری از حق و حقوق خود دفاع نمایند.

وکیل کیفری پایه یک کیست ؟

وظایف وکیل و مشاوره حقوقی کیفری را در بخش وکیل کیفری توضیح دادیم.

اکنون می خواهیم بدانیم وکیل پیاه یک کیفری، چه وکیلی می باشد؟
مهمترین و اصلی ترین ویژگی که یک وکیل باید داشته باشد، معتمد بودن وی استکه قابل اعتماد بودن یک وکیل بستگی به عوامل صادق بودن، امانت دار بودن و مسئولیت پذیری در قبال موکل خویش می باشد.
وکیل پایه یک کیفری ، قادر به شرکت در تمامی محاکمه ها، من جمله حقوقی و کیفری و … می باشد در حالی که وکیل پایه دو کیفری تنها می تواند در محاکمه های کیفری که مرتکب جرم تعزیری هستند، زندان های زیر ۱۰۰ سال، شلاق و محاکمه هایی که نقدا بایستی پرداخت شوند و سایر جرایم کیفری بیان شده در بخش وکیل کیفری، شرکت کند.

اخذ وکیل کیفری

مشاوره حقوقی در مواردی چون جرایم کیفری، در بدو اقدام بهترین گزینه جهت اخذ مشورت می باشد.در دعاوی کیفری وکیل کیفری تنها یکبار قادر به طرح دعاوی کیفری مربوط به موکل خویش می باشد. بنابر این قبل از اقدام جهت اخذ وکیل بهترین انتخاب، مشاوره حقوقی در زمینه دعاوی کیفری می باشد.مشاوره حقوقی حتی قبل از بروز مشکلات و دعاوی ها قادر به حل و فصل و مصالحه و ایجاد سازش در اینگونه مشکلات می باشد.یک وکیل طبق اختیارات خود در حوزه قانون و مقررات قادر به انجام وظایف خویش بوده و در حیطه قانون و تجربه و تخصص خود می تواند از موکلش دفاع نماید.همواره در هنگام بروز مشکلات و یا قبل از آن، قادر به مطرح نمودن آن با مشاور حقوقی بوده و حتی قسمت و یا بخشی از مشاوره حقوقی رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

تعهدات وکیل کیفری و موکل

در صورتی که طبق اقدام یک وکیل کیفری موجب شود که خسارتی به موکل وارد آید، مسئولیت با وکیل خواهد بود.
وکیل موظف است مصلحت و منافع موکل خویش را برعهده گیرد.
وظیفه موکل پرداخت هزینه های دادخواست توسط وکیل کیفری ، هزینه اوراق، ایاب و ذهاب، هزینه های مشاوره حقوقی و … می باشد

طبق توضیحات در بخش وکیل کیفری، وکالت در دعاوی کیفری، حتی برای متهم نیز مطرح می باشد و وظیفه مشاوره حقوقی کیفری، در امور کیفری مربوط به مجرمان و متهمان، حضور داشتن در تمامی مراحل دادرسی کیفری و حمایت از حقوق دفاعی متهم می باشد.